MHP’NİN ŞAHLANMASI LÂZIM

İsmail Hakkı CENGİZ - 11.05.2011

Oy gizli, haber kutsal, yorum hürdür.


Neden?

Çünkü mağdur edildi.

Nasıl?

Artık, en koyu MHP karşıtları bile kabul ediyor ki, uzun süredir MHP üzerinde çeşitli oyunlar oynanıyor… Milliyetçi Hareket Partisinin çözülmesi, dağılması için operasyon üzerine operasyon yapılıyor.

Antidemokratik seçim barajının altında kalsın diye tezgâh üstüne tezgâh kuruluyor.

Aşağılık röntgenciler üst düzey yöneticilerin yatak odalarını gözetliyor… Elde ettikleri “kirli” görüntüleri kamuoyuna servis ediyor.

Elbette kirliliği savunmuyoruz. Kirlilik varsa açığa çıkarılmalı. Velâkin bu kirli görüntüler niçin seçime 35–40 gün kala ortaya dökülüyor, diye soruyoruz. Belli ki bu görüntüler çok aylar, belki yıllar önce elde edilmiş. Eğer bunları elde edenlerin maksadı ülkeyi ve MHP’yi kirlilikten kurtarmaksa, neden seçim arefesini beklediler? Maksatları temizlikse, görüntüleri doğrudan doğruya genel başkan Bahçeli’ye iletmekle de pekâlâ amaçlarına ulaşabilirlerdi.

Tabii maksat üzüm yemek değil, bağcıyı dövmek! MHP’yi yıpratmak, halkın zihnini bulandırmak… Fırsattan istifade, MHP düşmanlığıyla maruf bir gazete “Kaset MHP’yi sarsıyor” diye başlık atmış!

Eğer bütün siyasetçiler temiz, sadece şu kaseti ortaya çıkanlar kirli olsaydı hakikaten MHP sarsılırdı. Fakat herkes biliyor ki siyaset edenlerin çoğu ne yazık ki oldukça şaibeli…

Nitekim kafalardaki soru şu: Siyaset bu kadar kirliyken niçin sadece muhalefeti “sarsan” kasetler ortalığa saçılıyor? En kalabalık kadroyla siyaset yapan iktidar partisinden nasıl oluyor da hiçbir “kir” sızmıyor? AKP’nin hakikaten süttün çıkmış “ak” kaşık olduğuna inanmak mümkün mü?

Nitekim önce Nazlı Ilıcak, “AK Partililerin de kasetleri çıkabilir” dedi… Sonra da Diyarbakır bağımsız milletvekili adayı Altan Tan, “Başbakan, bakanlarının kasetlerine dikkat etsin, eğer bu kasetler çıkarsa 66 bölümlük Hürrem Sultan dizisi olur” dedi. Bu ikilinin herhalde bir bildikleri var ki bunları söylediler! Eminim, onların bildiklerini başka bilenler de mevcuttur.

Tabii ki iktidardakilerin tertemiz olduğuna kimse inanmıyor… İnanmadığı için de önce CHP’ye şimdi de MHP’ye kurulan tezgâh sırıtıyor.

MHP’ye yapılan operasyon son derece kaba-sabadır… Anayasa oylamasının evvelinden beri sürmektedir… Bu çok rezilce bir taarruzdur…

MHP ve onun lideri ahlâksızlığa göz yummamakta, kirli görüntü ve ilişkileri ortaya dökülenler derhal partiden uzaklaştırılmaktadır. Dolayısıyla kasetlerin MHP’yi sarsması söz konusu olamaz.

Fakat aylar boyu süren hücumlar, kurulan komplolar elbette MHP’yi mağdur etmektedir. Bu vaziyet, geçmişte daima mağdurun yanında olduğunu gösteren Türk halkının gözünden kaçmamaktadır, herhalde…

Eğer Türk halkı yine mağdurun yanında olma adaletini gösterecekse MHP’nin şahlandırması lâzım.

Çünkü MHP mağdur edilmiştir. Mağduriyetini giderecek tek merci Türk halkının temiz vicdanıdır.

Buna inanıyoruz.

 

Önceki yazılar

Tarih: 11.05.2011 Okunma: 622

YORUMLAR

Yorumunuzu ekleyin.

İsim: *

E-posta Adresiniz: *

* (E-posta adresiniz paylaşılmayacaktır.)

Yorum: *

Güvenlik Sorusu:
Türkiye'nin başkenti neresidir?

Seyfeddin Karahocagil

14.03.2011 - 11:28

Değerli dostum. Ekonomi iyiye gidiyor milyarderler için. Sayıları gün geçtikce artmıyor mu?.. Sistemin kurulu çarkı Fakirin cebini hep holdinklere pompalıyor. Elbette Halk için ekonomi iyi gitmiyor. Ama Halkın medyası yok ki.Medya patronları aynı zamanda holdınk patronları. Çark hep o tarafa dönüyor... Selam, sevgi ve saygıyla..

Seyfeddin Karahocagil

14.03.2011 - 11:28

Değerli dostum. Ekonomi iyiye gidiyor milyarderler için. Sayıları gün geçtikce artmıyor mu?.. Sistemin kurulu çarkı Fakirin cebini hep holdinklere pompalıyor. Elbette Halk için ekonomi iyi gitmiyor. Ama Halkın medyası yok ki.Medya patronları aynı zamanda holdınk patronları. Çark hep o tarafa dönüyor... Selam, sevgi ve saygıyla..