Değer Vermek, Desteklemek ve TÜRK’ÜN GELECEĞİ

İsmail Hakkı CENGİZ - 21.10.2023

Kitap yayınlamak, kitap bastırmak çok kolay… Bişeyler karaladıysanız, biraz parayı da gözden çıkardıysanız, işte size kitap! Onun için, kitap çıkarmanın, kitap yazmanın tebrik edilecek bir tarafı yok. Eğer kitap çok satıldıysa, özellikle çok okunduysa, işte, o zaman yazar tebrik edilmeye, kutlanmaya lâyıktır.

Çıkardığım iki kitaptan birincisinin kaderi belli oldu: Yaklaşık beş ay önce yayımlanan, EVRENSEL DÜZENE MÜDAHALE ETMEYECEKSİN adlı kitap 72 adet satıldı. Bu rakama, benim ısrarlı tanıtımlarım, feryat-figan paylaşımlarım sayesinde ulaşıldı. Kitabı satın alanlara, özellikle okuyanlara şükranlarımı sunarım. Fakat bu rakam çok düşük, çok cılız. Bundan daha fazla satılması da hayli zor. Satışlarla, bu kitaptan bana en küçük bir maddî katkı gelmemektedir. Bu kitabın satışlarından kazancım, gerçek dostlarımı tanımak ve “satış yapmanın başarı duygusunu” yaşamaktır. Dostlar, okuduğunu bildirdiğinde ise çok büyük manevî haz duyuyorum.

Tekrar hatırlatıyorum, EVRENSEL DÜZENE MÜDAHALE ETMEYECEKSİN adlı kitabı benden istemeyin, kitap Trendyol’da. Bana okuduktan sonra, görüşlerinizi iletirseniz çok memnun olurum.

İkinci kitabım, HENÜZ İŞTAHIN VARKEN adlı eseri kendim bin adet bastırdım. Bu kitabı dostlara hediye ediyorum. İl ve ilçe belediyelerinin kitap günlerinde, kitap fuarlarında da satışa çıkarıyoruz. Birinciye göre, bunun dağıtımı çok iyi. Yüzlercesini dağıttık. Okuduğunu bildiren, eleştiren, görüş ileten sayısı dağıtılanın/satılanın onda biri kadar. Bu kitabı hediye ettiğim halde, benim emeğime değer veren ve ücretini ödeyen CÖMERT dostlarım oldu. İlk destek, kitap çıkar-çıkmaz iki adet satın alarak bana moral veren can dostum İbrahim Gündoğan’dan geldi. Çok teşekkür ederim. En büyük destek ise, beş kitap ücreti olan 250 TL ile Avukat Halil Yılmaz dostumdan geldi. Bu nazik davranışını, değerli desteğini, şükranla, ömür boyu hatırlayacağım.


Bu kitabı benden isteyebilirsiniz. Fiyatı 50 TL. En az iki adet isteyene, kargo bana ait olmak üzere gönderebilirim. IBAN TR58 0006 4000 0013 4031 8814 67

Yeni kitaplar çıkarmak istiyorum. Bunlardan biri, TÜRK’ÜN GELECEĞİ…160 sayfa civarında ve 80 TL fiyatla satışa sunulması beklenen kitap hazır. Bir hafta içinde yayımlanabilir. Fakat kim satın alacak, kim okuyacak?

TÜRK’ÜN GELECEĞİ, talep olursa gelecek! Hiç olmazsa, yüz kadar talep gelirse kitap yayımlanacak.

[email protected]


Tarih: 21.10.2023 Okunma: 453

YORUMLAR

Yorumunuzu ekleyin.

İsim: *

E-posta Adresiniz: *

* (E-posta adresiniz paylaşılmayacaktır.)

Yorum: *

Güvenlik Sorusu:
Türkiye'nin başkenti neresidir?

Feriha Danışman

21.10.2023 - 20:43

Değerli arkadaşım.Emeklerinize sağlık.Kiap ve okuma üzerine yaptığınız değerlendirmelerinize katılıyorum.Ne yazı ki ,Cumhuriyetimizin ilk yıllarında eğitim alanında ki çabalarımızı devam ettiremedik.İnsanımızın Okumanın ,okudukça aydınlanmanın tadına varmasını sağlayamadık.Geldiğimiz nokta bildiğiniz gibi.Yeni kitabınızın başlığı çok güzel.Eminimki,içeriği de okuyucuyla buluştuğunda sizi mutlu edecek sonuçlara ulaşmış olacaksınız

İ.Hakkı Cengiz

21.10.2023 - 21:36

İlginiz için çok teşekkür ederim değerli Feriha Hocam. Gönülden selamlar…