FENERYOLU SOKAĞI ASFALTLANDI

GENEL HABERLER

GENEL HABERLER

Yaklaşık 2 ay önce, "kanal imar çalışmaları" sebebiyle kazılan, Kadıköy'ün Feneryolu Mahallesi'ndeki Feneryolu sokağı, dün (17 Kasım 2020) itibarıyla asfaltlanarak tamamen trafiğe açıldı.

Söz konusu yolda altyapı çalışmaları Eylül 2020'den beri sürüyordu. Yaklaşık bir ay önce künkler yenilenmiş ve yol toprakla örtülmüştü. Bu arada yağmurlar başlamış, delik deşik olan yolda meydana gelen su birikintileri gerek araçlara, gerekse yayalara zor anlar yaşatıyordu. Feneryplu'na bağlanan ara sokaklarının girişlerinin de çökmesiyle araçların alt takımları oyuklara vurmaya başlamış ve mahalle sakinlerinin tepkisini çekmişti.

Biz de 7 Kasım tarihli haberimizde, yoldaki sıkıntıları ve mahalle sakinlerinin öfkelerini dile getirerek, "Kadıköy Belediyesi Feneryolu'nu unuttu mu?" diye manşetten sormuştuk.

Kadıköy Belediyesi, Feneryolu'nu unutmadığını geçen Cuma (13 Kasım 2020) gününden itibaren göstermeye başladı ve ekipler, çalışmalarını dün bitirerek, Feneryolu'nu asfaltla buluştırdular.

Asfaltın yola birkaç kat dökülerek sağlam bir çalışma yapıldığı gözlendi. Mahalle sakinleri ve bu yolu kullanan araç sürücüleri de rahat bir nefes alarak Kadıköy Belediyesi'ne ve onun asfalt ekiplerine teşekkür ettiler.



Tarih: 18.11.2020 Okunma: 1465