OSMAN YILDIZ’DAN, İSMAİL HAKKI CENGİZ’E DESTEK

GENEL HABERLER

GENEL HABERLER

Haber sitemizin sahibi ve yazarı Osman Yıldız’dan, sitemizin yazarı İsmail Hakkı Cengiz’in kitaplarına destek geldi.

Osman Yıldız, Cengiz’in kendisinin bastırıp dağıttığı ve piyasaya çıkmayan HENÜZ İŞTAHIN VARKEN adlı kitabından 50 adet alarak destek oldu. Bu kitapları, TRENDYOL’daki mağazasında satışa sunmak istediğini belirten Yıldız, “alışveriş sitesinde satışa sunamazsam, kitapları elden satmak ve dostlara dağıtmak suretiyle yazarımıza kitap satış ve dağıtımında yardımcı olacağım” dedi.

Ayrıca, yazarımız Cengiz’in, CİNİUS yayınlarından çıkan ve TRENDYOL’da satışa sunulan EVRENSEL DÜZENE MÜDAHALE ETMEYECEKSİN adlı kitabından da 12 adet satın alan Yıldız, “bu kitapları da ikinci bir satıcı olarak TRENDYOL’da satışa açmaya çalışacağım. Çünkü aynı ürünü birden fazla satıcının satışa sunması, ürünün görünürlüğünü artırıyor ve dolayısıyla satışları da yükseltiyor” şeklinde konuştu.

Konuyla ilgili olarak görüşlerine başvurduğumuz İsmail Hakkı Cengiz de şunları söyledi: “Haber sitemizin sahibi ve yazarı Osman Yıldız’a uzun zamandır teşekkür borçluyum. Haber sitesinin yönetimini, 10 yıldan uzun bir süredir bana bıraktığı, sesimizi buradan duyurmaya yardımcı olduğu için şükran duyuyorum. Ayrıca, arka arkaya yayınladığım iki kitabıma gösterdiği ilgi, onları satın alması ve satışlarının artırılması için verdiği destek her türlü takdirin üstünde, paha biçilemezdir. Her şeyden önce, moralimin yükselmesini ve daha fazla cesaret bulmamı sağlamıştır. Hatta bu destek, beni yeni kitaplar çıkarmam konusunda teşvik etmiştir. Kendisine çok teşekkür ederim. Dostlara, arkadaşlara, hemşerilerime, akrabalarıma örnek olmasını dilerim”

Tarih: 10.09.2023 Okunma: 207