Bornova GÜZELCAN KARDEŞLER ORTAOKULU’nda ÇEVRE EĞİTİMİ

GENEL HABERLER

GENEL HABERLER

25 Şubat 2019 Pazartesi günü, İzmir Çevre Gönüllüleri Platformu (İZÇEP) üyelerinden İsmail Hakkı Cengiz ve Adnan Pelvanlar, çevre eğitimi için, İZMİR’in Bornova ilçesinin şirin semti Pınarbaşı'ndaki Güzelcan Kardeşler Ortaokulu'ndaydı.

Cengiz ve Pelvanlar, İzmir İl Millî Eğitim Müdürlüğü ile Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi işbirliği çerçevesinde, Okul Müdürü Nefise GEDİKLİ'nin talebi üzerine, İki oturum halinde, 9 öğretmen ve 172 öğrenciye ATIK GERİ DÖNÜŞÜMÜ ve PLASTİK POŞET SORUNU konularında eğitim verdiler. Eğitimi, öğrenciler ilgi ve merakla takip etti. Öğretmen ve öğrenciler sık sık soru sorarak etkinliğe katıldı ve eğitimin daha verimli olmasını sağladı.

Eğitimden sonra görüşlerine başvurduğumuz İsmail Hakkı Cengiz, duygu ve düşüncelerini şöyle dile getirdi: “Yönetici kadronun ve öğretmenlerin çevre hassasiyeti son derece yüksekti. Bizi okuluna davet eden eden Okul Müdürü Nefise GEDİKLİ'ye, Müdür Yardımcısı Çiğdem KARAÇOLAK'a, Eğitim esnasındaki yardım ve katkılarıyla, seminerin daha verimli hale gelmesini sağlayan değerli öğretmenlere çok teşekkür ederiz. Ayrıca, Nefise Hanım'ın her iki oturumu da başından sonuna kadar takip etmesi bizi fazlasıyla memnun etmiştir. Okul Müdürü Nefise Hanım’ın gösterdiği misafirperverlik, ilgi ve nezaket hayranlık uyandırıcıydı. Kendisine, eğitim kadrosuna ve öğrencilerine temiz bir çevrede, üstün başarılar dileriz.”

Cengiz, eğitimle ilgili diğer fotoğrafların İZÇEP Facebook sayfasında görülebileceğini sözlerine ekledi.

Tarih: 01-03-2019 Okunma: 2536